Nejste přihlášen/a.
Zusil jsem vyhledat,tady není nic a "strýček Google" mi také nedal jednoznačnou odpověď.Jak to mají auta se zastvbou LPG s technickýma a emisními kontrolami popř revize na LPG zařízení.
Děkuji za odpo.
PS-uvažuji o změněn pohonu ,i když v mé kategorii jsou auta s tímto pohonem větší vzácnost než naftové.
po mě revizi LPG při měření emisí nikdo nechtěl. při STK ano, kdy revize nesmí být starší jednoho měsíce
To je nejake divne ne? Proc by se periodicka revize LPG mela prizpusobovat STK? Proste bud je platna, nebo neni...
doplněno 12.05.13 21:31:Po me ji teda nechteli ani pri EK ani pri STK a ani jsem ji nedelal.
revize LPG je každý rok, a až poté co je provedena revize LPG se jede na emise a STK...emise a STK jsou u ojetiny kategorie M1 každé 2 roky.
Firma co montuje LPG vydává k TP přílohu, kam se každý rok zapisují revize.Tato příloha se předkládá pži zápisu LPG nauřadu, pak se předkládá při každoroční revizi LPG a na STK při prohlídce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.