Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha vozidla - ztráta výkonu

Od: colas odpovědí: 4 změna:

dobrý den měl bych dotaz

vozidlo mi jelo v pohodě a z ničehonic přestalo ztrácet výkon a zhaslo mi když jsem ho nastartoval stalo se to znovu když sem přidal plyn lítal mi výfuk jak splaený a jak kdyby v něm něco blafalo auto je i na plyn ale dělá to i na plyn i na benzín nemáte někdo zkušenost čím by to mohlo být napadlo mě vstřik či výfuk ale nevím jaký příznaky má ta či ona závada na palubce mi svítí oranžová kontrolka čerpadla nebo je to snad kontrolka výfukového systému vozidlo uplně ztratilo výkon

výtka
Upozornění od sys strejc 13. 05. 2013 06:27:14
Děkujeme za doplnění dotazu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

auto typ motoru rok výroby *smich*

hodnocení

0x

Magická koule nic neřekla,takže alespoň dejte model a motor popřípadě i rok výroby atd.Pak by se snad dalo něco najít!

doplněno 12.05.13 19:28:

Ha Ďábel byl rychlejší*cert*

doplněno 12.05.13 20:19:

Oranžová kontrolka je prostě závada motoru . Dodopručuji ,pokud to funguje jako u starších citroenu /BX-vyblikat /Xantia/ resetnout ŘJ odpojením AKB. na cca 1/2 hodiny,pak ,když bude dál zlobit tak diagnostika,pokud propátráš citroen club,citroeny atd tak najdeš další rady.

doplněno 12.05.13 20:21:

Ps jak lítal výfuk -neupadl?

colas
hodnocení

jo v tom rozčilení mě to nenapadlo je to citroen C3 2002 r.v., 1,1 obsah a čerstvě po stk a emisích

colas
hodnocení

jedná se o vozidlo Citroen C3 11,44kw, r.v 02/2002 hfx, tu1jp

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]