Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termín na registraci, funkčnost registru

Od: jarda3* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, po koupi auta jsem zjistil, že první volný termín na registraci je 3.6. při rezervaci přes internet, nemám čas tam čekat půl dne, jestli na mne vyjde řada, předpokládám správně, že s tím nebude zásadní problém? Nehodlám kvůli bordelu s přechodem na nový SW utrpět nějakopu škodu...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Bez problémů - v polopřevodu jezdí půl republiky , pomahači o problému ví .

Pokud Vás náhodou chytnou , můj argument je , Vůz jsem neprovozoval ( tudíž nemusím dohlašovat ), včera jsem ho prodal novému majiteli a právě mu ho vezu - dohlašovat bude on.

nu*
hodnocení

0x

polopřevod zruší novela zákona, lidem co do půl roku nedoregistrují auta budou auta ze zákona TRVALE VYŘAZENA.

doplněno 12.05.13 19:48:

s bordelem při pořechodu na nový registr už utrpěli všichni občané, fronty jsou delší a úkony trvají 3x déle než předtím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]