Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
mam prosbu, nefunguje mi dalkove ovladani dveri u skoda octavia combi 1.8, benzin, rv 98, baterka je nova, udajne je pry nutne jakesi sparovani, nove nastaveni, ktere se lisi dle typu centralu...dekuju moc predem za jakoukoliv napomoc,
milan
Ahoj, Milan.
Mal som obdobný prípad s Fordom. Cez internet som dostal nasledovnú radu ohľadom spárovania. Skús to, možno je to univerzálnejšie, než sa na prvý pohľad môže zdať.
treba kluc zosparovat s autom a mozna pojdeAhoj,
dakujem vela za tip, zkusal som to ale zial bez kladneho vysledku...dalsi zvlastna vec je ta, ze dalkove ovladanie, (viz foto vysie), obcas sviti, blika samovolne, co s tymto?
dakujem raz,
milan
tohle je ale univerzalni central... možná je problem přímo v ovladači.. těžko říct.. nebo v elektrice.. chtělo by to najít jednotku a proměřit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.