To netuší nikdo, ani naši zákonodárci, už nebudou na živu. Jinak zákonů č. 361 bude neúrekom, může být každý rok. Zatím se podívat do 361/2000, možná by to mohlo být ono.
doplněno 12.05.13 12:11:
Aha, no popisuje co je přestupek a jáká je sankce. Takže hupky se podívat na hlavu II.
OPRAVA §125c odst.1pism.k zak.c. 361(2000sb co je to za prestupek a co hrozi za pokutu mel jsem to na aute za steracem v dešti,bylo stesti ze to dest nesmyl. dekuji za odpoved
Je to bývalý 22/1 l) zák. č. 200/1990 Sb. . V podstatě se dopustíte přestupku podle §125c odst. 1 písm. k) zák. č. 361/2000 Sb., tím, že porušíte ustanovení jiného § tohoto zákona ... např. neúplná povinná výbava apod.
vasek1
Prave si nejsem vedom ceho ,posilam foto vse jsem na fotil mam pocit ze jsem nekumu zabral misto bylo to na udani
erikch*
Rajská zahrada Pha 9 že? Oblíbené to místo zaparkování aut pro přijíždivší mimo Prahu a šupky tradá metro...Ale pokud jsi nestál na invalidech,příp.jiné "rezervačce,tak se není čeho bát,zákaz a ani zóna tam v těch bočních uličkách není...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.