Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotaz k prestupku

Od: vasek1 odpovědí: 11 změna:

Dobry den co znamena §125c odst.1pism.k zak.č.361/2066sb dekuji za odpoved

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Možná stačilo pokračovat v původním dotazu. Stejně zde asi víc nevymyslíme, budete muset zjistit, co tím lístečkem chtěl říci autor...

og56i3
hodnocení

0x

Počkej 53let, než vznikne. :)

buss
hodnocení

0x

To netuší nikdo, ani naši zákonodárci, už nebudou na živu. Jinak zákonů č. 361 bude neúrekom, může být každý rok. Zatím se podívat do 361/2000, možná by to mohlo být ono.

doplněno 12.05.13 12:11:

Aha, no popisuje co je přestupek a jáká je sankce. Takže hupky se podívat na hlavu II.

hop®
hodnocení

0x

V tomto tvaru nic, jinak jde pravděpodobně o přestupek, který není definovaný v předchozích písmenech, jukněte sem...

ovczaak*
hodnocení

0x

hornickovaautoskola.cz/... ,možná tady, 2006sb

vasek1
hodnocení

OPRAVA §125c odst.1pism.k zak.c. 361(2000sb co je to za prestupek a co hrozi za pokutu mel jsem to na aute za steracem v dešti,bylo stesti ze to dest nesmyl. dekuji za odpoved
hop®

Jasně, podívejte se třeba na můj odkaz, přečtěte si přestupky pod písmeny "a" až "j" a zpytujte svědomí, co jiného jste provedl...

ladinpraha*

Hned první odkaz strejdy Gůgla:

psychotester.cz/...

repkin*
hodnocení

0x

Je to bývalý 22/1 l) zák. č. 200/1990 Sb. . V podstatě se dopustíte přestupku podle §125c odst. 1 písm. k) zák. č. 361/2000 Sb., tím, že porušíte ustanovení jiného § tohoto zákona ... např. neúplná povinná výbava apod.

vasek1
hodnocení

Prave si nejsem vedom ceho ,posilam foto vse jsem na fotil mam pocit ze jsem nekumu zabral misto bylo to na udani

Dotaz k prestupku
erikch*

Rajská zahrada Pha 9 že? Oblíbené to místo zaparkování aut pro přijíždivší mimo Prahu a šupky tradá metro...Ale pokud jsi nestál na invalidech,příp.jiné "rezervačce,tak se není čeho bát,zákaz a ani zóna tam v těch bočních uličkách není...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]