Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak utěnit spoj u výfuku Felicia?

Od: jeniik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím o radu jak utěsnit spoj mezi výfukovými tlumiči u benzínové Felicie? Jde o spoj mezi středním tlumičem výfuku a zadním tlumičem výfuku. Poradili mi ať nanesu těsnící pastu na tento spoje a pak je do sebe zasunu, bohužel to nepomohlo na sto procent. Dotáhnout to už víc nemohu, protože bych na stahovacích šroubech strhnul závit. Je ještě nějaká jiná těsnící alternativa? Prosil bych ale takovou alternativu jak to utěsnit, aby to v případě potřeby šlo opět rozebrat. Děkuji za rady.

doplněno 11.05.13 23:26:

Omlouvám se za chybu v nadpisové otázce, mělo tam být napsáno "utěsnit"

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hele, já tohle neřešil. Zaprvé to má takový laděný zvuk a za druhé to stejně za chvíli uhnije.*smich*

doplněno 11.05.13 23:50:

Ale jinak je páska na výfuky, omotáš trubku kolem výřezů těsně ke stahovacímu třmenu, a ona se teplem vsublimuje. Je napuštěna speciální pryskyřicí. Šrouby třmenu při další výměně stejně musíš ukroutit.

jeniik*
hodnocení

Děkuji za odpověď,tuším že ty výfuky nemají dlouhé životnosti, po výměně jsem tenhle minimální únik taky neřešil, ale na emisích jim to trochu vadilo,nevím jestli to tak je všude, ale tam kde jsem byl mne na to slušně upozornil že by to bylo vhodné ještě pečlivěji (lépe) utěsnit, tak proto se ptám jak to úplně utěsnit. No a naštěstí jsem jsem zatím narazil jen na toto jedno místo kde to není úplně těsné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]