Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam vložit inzerát na auto?

Od: inzerent odpovědí: 4 změna:

Prodávám vůz a nevím kam ještě dát inzerát, zatím jsem dal autanet.cz, bazos.cz, sauto.cz, tipcars.cz, yauto.cz, otomoto.cz, sportovnivozy.cz, rajaut.cz, autobazar.cz, annonce.cz, hyperinzerce. Poradte, kam bych mohl ještě hodit inzerát, kam chodí lidi, kteří kupují ojetiny...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

1x

základem úspěšného prodeje(čehokoliv) je nastavení ceny-pokud u ojetiny nevýte jaká je reálná(tržní) hodnota,mrkněte nejdřív právě na inzerci,zjistěte za kolik se třeba váš model stejného roku,motorizace a zhruba výbavy prodává-odhadněte stav svého a ostatních stejných inzerovaných aut ,a nastavte nějakou cenu,do inzerátu vždy uvádějte "dohoda"(krom pravdivého popisu stavu auta)-no a nejlíp se dnes prodává cokoli na aukru-to totiž jediné nabízí reálné a hmatatelné záruky,fungují tam reálné komentáře z uskutečněných obchodů-žádná megagarance v upoutávkách apod.,ale fakt realita dostupná ještě před uskutečněním obchodu...Pokud sám nemáte účet s alespon několika desítkami kladných(a jen kladných) komentářů,požádejte někoho známého o vystavení aukce...osobně známým taky občas zaštituju podobné(mám tam už něco přes třistapade komentářů),takže protistrana nemusí mít obavu,že jim třeba místo nějakého zakoupeného autodílu pošlu cukr...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já si myslím, že to není o počtu inzerátů, ale o tom, co a za kolik nabízíš.

danecekdan*
hodnocení

0x

Když jsem já prodával auto, tak asi z třiceti odpovědí bylo 70 procent z "bazoše", 20 procent z "sbazaru". Myslím, že nemá cenu inzerovat tam, co inzerují autobazary a navíc za to platit. Ještě bych možná pokusil "aukro".

axlik*
hodnocení

0x

Nejlepší je to na bazos.cz a hyperinzerce.cz tam chodí nejvíc lidí a ozvou se hned, hlavně ale záleží na stavu a ceně vozu, pokud prodávám starou felicii za 30tis. je jasný, že se mi nikdo neozve :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]