Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto v POLOPŘEVODU bez ORV

Od: 8tr4n4 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

Kupoval jsem auto od člověka který mi nedal k autu ORV (ztráta), ale jen Velký techničák. Auto je na něj v polopřevodu. Tak bych se chtěl zeptam jak ho co nejrychleji napsat na sebe, když nemam k autu Malý techničák.

Předem děkuji za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

2x

Predpokladam, ze normalne a pri prihlasovani nahlasite ztratu... K evidencce snad staci velkej TP.

8tr4n4
hodnocení

Četl jsem, že je potřeba ORV a Velký tech. při evidenční kontrole. Tak právě nevím.

endyfrog*
hodnocení

2x

Máte smlouvu? pokud ano dojedete na evidenčku nechate si ji napsat na sebe pojistíte vemete velký TP a jdete přihlásit za 800.-malý ORV nahlásíte ztrátu žádný problém

8tr4n4
hodnocení

Ano mám..takže žádný problém :) děkuji za odpovědi.

laybor*

Bez ORV nesmíte na cestu - viz silniční zákon.

doplněno 11.05.13 18:39:

Takže jak dojedete na STK udělat evidenčku?

doplněno 11.05.13 18:49:

Možnosti jsou dvě -

na podvalu ,nebo

to risknete i bez ORV , kdyby vás kontrolovali Pomahači tak máte u sebe Velký tech. + kupní smlouvu , což po koupi někdy respektují (jak ,kdo) ,

nebo chvilku poslat před sebou kamaráda ,který vás informuje o situaci (silniční kontroly),

na Registr nemusíte jet vozem (stačí vzít RZ sebou)

8tr4n4
hodnocení

Tak poraďte jiný pustup :) děkuji

8tr4n4
hodnocení

Nemusím jet vozidlem? Já myslel, že se na evidenčku musí jet vozidlem. Jak si zkontrolují VIN vozidla atd ..?

8tr4n4
hodnocení

Už pochopeno :) děkuji moc za odpověď.

buss
hodnocení

0x

Já bych to nebral, on svůj průser přesunul na vás. Měl si to vyřešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]