Nejste přihlášen/a.
Dobry den, dnes jsem menil na zadnich brzdach oblozeni - mam bubny! To stare oblozeni nebylo sjete - jen mi to piskalo proto ta vymena. Byla nutnost menit i brzdove valecky (prasatka)? Nic z nich neteklo. Za dva mesice to mam pry skontrolovat. Mam tam ty stare valecky. dekuji
Pokud prasátka netečou, nevidím nejmenší důvod k jejich výměně. Mmch - kdo vám řekl, že když obložení při brzdění píská, je třeba ho vyměnit? Nechtěl z vás náhodou pouze vytáhnout peníze za opravu? Pokud totiž obložení není viditelně mastné (to je vidět na ruce, když jí po obložení přejedete, že je mastná), stačí dotyčnému obložení upravit pilníkem náběhy (zvětšit je), max ještě smirkovým plátnem přebrousit lehce povrch obložení a pak očistit (ofoukat třeba stlačeným vzduchem). Někdy jsem si ještě pomohl lehkým omytím čelisti technickým benzinem. Vždycky mi to pomohlo a nikdy pak žádný problém s brzdami nebyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.