Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ma snahu ale nechytne

Od: pathol* odpovědí: 11 změna:

zdravím mám dotaz mám auto vw polo 6n1 1.6 55kw benzín auto normálně jezdilo po nějaké době začli klesat oatáčky při jízdě více jak 2000 ot. se motor jakoby zahlcoval tak jsem vyměnil škrtící klapku rozdělovač zapalovací svíčky pal. filtr zapalovací kabely a furt nic pak auto cca 2 dny stálo a už nešlo nastartovat teď startuje ale má snahu chytit ale nechytne

Ma snahu ale nechytne

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Zeptám se jako v jiném vláknu tohoto motoru. Při starování, dává zapalování jiskru? Jsou svíčky mokré nebo suché?

Co je to tam za kabel ke druhému válci? Navíc mám dojem, že ty kabely máte zpřeházené. Podle foto se mi zdá, že máte kabel na druhý válec vedle kabelu na první válec (na rozdělvači) Když tak to nafoťtěe a popište kam vám který vede. Takhle podle foto se mi to zdá špatně.

doplněno 09.05.13 00:47:

Ne, bude to zapojené dobře to klamala ta plastová krkovice na tom kabelu. Ten ,ale není origo pro toto auto. To je červený měděný kabel že?

patholll

ano je cerveny , jeste dnes se podivam na ty svičky , a jinak dekuji za radu :)

zkontroloval bych jestli tlačí podavaci čerpadlo tak jak má a jestli nepadá benzín..

bohdana*

svíčky jsou mokré a jiskru to také hází byl jsem se tady u kolegy na to podívat

doplněno 09.05.13 21:07:

Ale nevím čím to je viděl jsem to jen tak na rychlo

ar*

To jste se byl podívat u kolegy pathol?

Nebo kdo má ty svíčky mokré i když to hází jiskru? Platí to o totom moturu poradte.cz/...

Nějak se v tom strácím.

doplněno 09.05.13 22:45:

Vůbec nebudu řešit tu náhodu, že jste ze szejného okolí se stejným motorem a stejnou závadou. Jak jste se domluvili odkud jste, původně bez registrace a možnosti vnitřní pošty, to je taky vaše věc.

Jinak platí to co jsem psal v tomto dotazu poradte.cz/...

Pokud je v nádrži opravdu kvalitní benzín, zapalování dává dobrou jiskru, kabely ve správném pořadí a svíčky jsou mokré, znamená to jedno, do válců jde mnoho paliva. Takto se projevuje čidlo teploty, která dává informace do řídící jednotky. Když začne lhát o teplotě , řídíci jednotka pak dává takové množství paliva, že se nestačí ani vznítit. Takže já myslím že to bude tím čidlem

Můžete to zkusit vyměnit a pak si s kolegou bohdana® půjčit. ;)

patholl*
hodnocení

ja patholl mam mokre svicky a kolega byl u mne se podivat co to dela mne a zjistily jsme ze mame oba stejnou chybu ale na nic jsme neprisly

doplněno 10.05.13 09:23:

dobra dekuji za rady ;)

bohdana*
hodnocení

0x

To znám :D

patholll
hodnocení

a nevite co s tim?

bohdana*

mám stejný problém

bohdana*

já neměnil kabely akorád nevím taky mě to zajímá

pathollll
08.05.13 22:32
hodnocení

aha

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]