Nejste přihlášen/a.
Přemýšlel jsem o koupi FM transmitteru ( zbozi.cz/... ). Chci se zeptat, zda to nejde nahradit nějakou aplikací na android.
Díky za odpovědi
Taky jsem sháněl nějakou aplikaci, která by to uměla. Našel jsem jich pár, ale žádná nefungovala a pak jsem si uvědomil, že je to pitomost hledat nějakou takovou aplikaci pro Android. Jak už psal autor " @soltek ", když bys chtěl, aby ti to fungovalo musel by mít tvůj mobilní telefon v sobě jakýsi "vysílač", který by vysílal požadovanou Fm frekvenci. Znám pár telefonů, které v sobě mají zabudovaný "vysílač", který po zapnutí vysílá vaší navolenou frekvenci, ale bohužel už se moc nevyrábí . Umělo to několik telefonů od Nokie (hlavně Xpressmusic), ale teď už to telefony od Nokie neumí. Počkej si až bude nějaký obchod vyprodávat nějaký levný krám, který tohle umí a máš to. Já jsem si koupil přístroj za 79 Kč, který vypadá jako klasická Mp3 (ale není to Mp3) a umí vysílat signál na fm. U mě to funguje tak, že zapnu nějakou hudbu na mobilu, zapnu ten FM transmitter, navolím na něm nějakou Fm frekvenci, zapojím ho jako sluchátka do mobilu a už to jede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.