Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozšiřovací podložky

Od: berobass odpovědí: 3 změna:

dobry den planuji na svem voze bmw e36 coupe rozšiřovací podložky 30mm možná 40mm

distancni-podlozky.cz/...

je zde psáno Rozšiřovací podložky nejsou schváleny pro provoz na pozemních komunikacích - určeno pro sportovní účely.

moje otázka zní jestli si toho policie při kontrole všimne a zda mě hrozí postih a jaký případně jestli to nejde nejak zařidit děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

punker*
hodnocení

0x

i kdyby si toho policajti při kontrole nevšimli a před technickou by se to sundalo,tak to na auto nedám,protože se může stát že budeš mít havárku,nemusíš ji ani zavinit,ale budeš platit,protože si měl na autě něco co nesplňovalo předpisy

olaf71*
hodnocení

0x

to je jako by si použil kola s jiným ET. to také není povolené.podložka je vidět, jedině že by si jezdil na plecháčích. sám jsem je měl na autě dva roky a nikdy si toho nevšimli. jen mi lezly kola přes lemy a oddělal jsem rychleji podvozek

tr

Zdravím, ideální věc jak zničit auto, pěkně to páčí náboje kol a ložiska jenom nadávají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]