Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK bez přihlášení?

Od: michalll* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

vlastním felicii asi 1,5 rok a nemám ji přihlášenou, mám ji v polopřevodu s ustřihlým malým techničákem, chci se zeptat, zda-li nevíte, jestli mohu v takovém stavu projít STK, když mi za 14 dní končí.

Auto potřebuji, jelikož ho mám jako pracovní a nerad bych o něj přišel, ale zase platit ekodaň se mi na to popojíždění kolem baráku nechce, využiju ho už jen minimálně na práci kolem baráku (dřevo, odpad atd). Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ixa3aj9ku
hodnocení

2x

1. Pokuď vozidlo provozuješ mimo pozemní komunikace, tak technickou nepotřebuješ.

2. Pokuď provozuješ vozidlo na pozemní komunikaci a neregistroval si se, tak porušuješ zákon a hrozí ti pokuta až 50tis Kč. Tím že na vozidle uděláš technickou, jen potvrdíš, že hodláš provozovat.

STK je jedno, kdo je majitel a v jakém stavu je zápis v registru.

miuki
hodnocení

0x
Asi dobře chápu, že auto je na vas v odhlašce. Odpoved je : neviděl bych žádný problém.j

michalll*
hodnocení

Děkuji, takže udělám STK a budu dál drandit.. Přihlašovat nehodlám, ekosvinstvopoplatek nehodlám platit. Maximálně, kdybych zavadilo nějakého invalidu.

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]