Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
vlastním felicii asi 1,5 rok a nemám ji přihlášenou, mám ji v polopřevodu s ustřihlým malým techničákem, chci se zeptat, zda-li nevíte, jestli mohu v takovém stavu projít STK, když mi za 14 dní končí.
Auto potřebuji, jelikož ho mám jako pracovní a nerad bych o něj přišel, ale zase platit ekodaň se mi na to popojíždění kolem baráku nechce, využiju ho už jen minimálně na práci kolem baráku (dřevo, odpad atd). Děkuji
1. Pokuď vozidlo provozuješ mimo pozemní komunikace, tak technickou nepotřebuješ.
2. Pokuď provozuješ vozidlo na pozemní komunikaci a neregistroval si se, tak porušuješ zákon a hrozí ti pokuta až 50tis Kč. Tím že na vozidle uděláš technickou, jen potvrdíš, že hodláš provozovat.
STK je jedno, kdo je majitel a v jakém stavu je zápis v registru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.