Nejste přihlášen/a.
Mám u své felicie centrální zamykání (napojené na alarm). Nikde nemám problém s dálk. ovl.,vždy tak do 10m auto otevřu,ale jen na jednom místě mám problémy a to na parkovišti v zaměstnání (před průmysl. podnikem). Snažím se zde auto otevřít ovl. jak přicházím k autu (do 10m),ale nic.Většinou stojím před autem,mačkám ovl,nic.Někdy se mi to povede až po 1min.Mí kolegové zde u svých aut problém nemají.Může to být rušeno nějakým vysílačem,který je na stejné frekvenci?
Může to být rušeno spektrem rušivých signálů např. z frekvenčních měničů el.motorů ve fabrice, které se přenáší do el. kabelové sítě v zemi. Takové rušení - kvičení by mohlo být slyšet i v radiu naladěném mimo stanici. Zkus zaparkovat někde jinde (třeba na okraji) toho parkoviště. Zkus se obrátit na výrobce přijímače dálk.ovládání.
Vím o fabrice kde je množství bezdrátových kamer na vysokých sloupech a tyto homemade centrály staršího data tam nefrčí...
Už nevím jaká je to frekvence ale moderní vozy to už neřeší, myslím že se u nich vysíká na více fr. naráz.
Ono když člověk studuje el. tech. a ví jak moc je prostředí zarušeno vlnami různého spektra od traf, rádií, vysílaček tv, meteo stanic po mobily, skrze wifi, satelitní rušení a pak vesmírné rušení o všemožných fr. je až s podivem že z toho nikdo zatím nezblbnul...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.