Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna v TP

Od: tomassss odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

ve velkém techničáku mám zapsané tažné ražízení. Tažné jsem sundal, a potřebuju to smazat z TP. Co všechno proto musím udělat?

Díky Tomassss

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

2x

při prodeji auta se bude muset absolvovat evidenční kontrola novým majitelem, a s demontovaným TZ pořád zapsaným v TP bude nevyhovující

tomassss
hodnocení

právě proto to chci vyřídit já aby kupující (nový majitel) stím neměl nějaké problémy pak se může i obracet na mě,...atd...

nu*

nechte mu tam to TZ, započítejte to do ceny vozu...stejné auto asi pořizovat nebudete a na své nové si pořídíte TZ na konkrétní model, nebo žádné

takjan*

Mám také zapsané tažné a není na autě a nikdy nebylo. Nikomu to nikdy nevadilo-koupě, stk.. Horší je to obráceně

repkin*
hodnocení

0x

Nemazejte a nechte ho tam, při prodeji auta se to bude hodit. Navíc ho třeba někdy ještě využijete. Peníze navíc za to neplatíte. ;)*frajer*

tomassss
hodnocení

práve že auto chci prodat ale a tažné už nemám. myslíte že je to lepší? co případní kupující nebude mít u technické kontroli problém popřípadě u evidenční?

endyfrog*
hodnocení

0x

Nového majitele bych na to upozornil a pokud bude on chtí tak ho odhlašte a pokud ne tak na evidenčce mne nikdo nikdy nekontroloval zda je tam nebo není zavěs tam se kontroluji hlavně č.karoserie a motoru barvy a to už sem byl na několika jiných STK ale při stk se kontroluje někdy záleží kdo tam je.Na vrakovišti by nebyl asi problém závěs sehnat za 500.-Jinak pokud na tom trváte dojděte na úřad a za 50.-vám ho vymažou vemte si veškeré doklady od auta a zelenou kartu tam vyplníte formulář vystojíte frontu a je hotovo vymazáno

tomesss
Parada dekuji. pro me bude jednodusi to za pajdu smazat. diky moc

nu*
hodnocení

0x

K zápisu TZ do techničáku je nutné předložit TYPOVÝ LIST.

Ten na vrakáči nedostanete. Pokud TZ demontujete a mezitím jste typový iist ztratil, budete mít problém TZ zapsat na jiné auto.

Typový list je dokladem homologace, STK může potvrdit maximálně správnostr montáže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]