Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ve velkém techničáku mám zapsané tažné ražízení. Tažné jsem sundal, a potřebuju to smazat z TP. Co všechno proto musím udělat?
Díky Tomassss
při prodeji auta se bude muset absolvovat evidenční kontrola novým majitelem, a s demontovaným TZ pořád zapsaným v TP bude nevyhovující
právě proto to chci vyřídit já aby kupující (nový majitel) stím neměl nějaké problémy pak se může i obracet na mě,...atd...
nechte mu tam to TZ, započítejte to do ceny vozu...stejné auto asi pořizovat nebudete a na své nové si pořídíte TZ na konkrétní model, nebo žádné
Nemazejte a nechte ho tam, při prodeji auta se to bude hodit. Navíc ho třeba někdy ještě využijete. Peníze navíc za to neplatíte.
Nového majitele bych na to upozornil a pokud bude on chtí tak ho odhlašte a pokud ne tak na evidenčce mne nikdo nikdy nekontroloval zda je tam nebo není zavěs tam se kontroluji hlavně č.karoserie a motoru barvy a to už sem byl na několika jiných STK ale při stk se kontroluje někdy záleží kdo tam je.Na vrakovišti by nebyl asi problém závěs sehnat za 500.-Jinak pokud na tom trváte dojděte na úřad a za 50.-vám ho vymažou vemte si veškeré doklady od auta a zelenou kartu tam vyplníte formulář vystojíte frontu a je hotovo vymazáno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.