Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny nedávno jsem prodal automobil,který měl pár závad o kterých jsem řekl budoucimu majiteli,ktery si automobil zakoupil.Vše je na napsano v kupni smlouvě plus je v ní napsané.Automobil se prodává ve stavu zjistěném prohlidkou a zkušební jízdou,kupující neshledal žádné závady.Po cestě zpět cca 400km mu ke konci začlo cukat (mírně auto)v servise mu řekli že je špatná komprese v jednom valci resp.oprava přebroušení hlavy.Co s tím? má na něco nárok a uspěje?
komprese válce(ů) jeproblémem pístních kroužků nebo ventilů..V některých vážnějších případech i hlavy,ale to byste poznal už vy-musel byste auto "uvařit" apod.,aby šla hlava do kytek,to není nahodilý proces jako třeba altík,startér...Takže bych(pokud vím,že jsem motor nezavařil) to neřešil,kdoví co s tím cestou dělal...(jak moc zkoušel co to vydrží) O jaký jde motor a model auta?
Jj,CRXko je klasika,sice třetí řada není nejen vzhledem čím bývala dvojková(už před víc jak dvaceti lety postavili japončíci atmosféru 1.6 se 160 koníky,což je i dnes pro automobilky nedosažitelné ..,a člověk rád odpustil Hondě i tu levou nohavici permanentně ušpiněnou o práh...),nicméně pán Hondičce asi dal pěkně za uši,protože krom výkonostních parametrů ty motory i hodně vydržely(pokud se tedy jednalo o VTíčko)..Zkrátka to neřešte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.