Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej vozu po 400km zavada na motoru

Od: duskcz odpovědí: 6 změna:

zdravím všechny nedávno jsem prodal automobil,který měl pár závad o kterých jsem řekl budoucimu majiteli,ktery si automobil zakoupil.Vše je na napsano v kupni smlouvě plus je v ní napsané.Automobil se prodává ve stavu zjistěném prohlidkou a zkušební jízdou,kupující neshledal žádné závady.Po cestě zpět cca 400km mu ke konci začlo cukat (mírně auto)v servise mu řekli že je špatná komprese v jednom valci resp.oprava přebroušení hlavy.Co s tím? má na něco nárok a uspěje?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

komprese válce(ů) jeproblémem pístních kroužků nebo ventilů..V některých vážnějších případech i hlavy,ale to byste poznal už vy-musel byste auto "uvařit" apod.,aby šla hlava do kytek,to není nahodilý proces jako třeba altík,startér...Takže bych(pokud vím,že jsem motor nezavařil) to neřešil,kdoví co s tím cestou dělal...(jak moc zkoušel co to vydrží) O jaký jde motor a model auta?

duskcz
hodnocení

honda crx III targa 1995

jarda3*
hodnocení

0x

IMHO tomu dal moc za usi, na tyhle starecky uz se musi opatrne - rekl bych jeho problem, co uz muze cekat od veterana.

hodnocení

0x

je to tu furt dokola pokud sám nebudete chtít mu něco dát nemá šanci :)

duskcz
hodnocení

moc děkuji všem za odpovědi

erikch*

Jj,CRXko je klasika,sice třetí řada není nejen vzhledem čím bývala dvojková(už před víc jak dvaceti lety postavili japončíci atmosféru 1.6 se 160 koníky,což je i dnes pro automobilky nedosažitelné ..*frajer*,a člověk rád odpustil Hondě i tu levou nohavici permanentně ušpiněnou o práh...),nicméně pán Hondičce asi dal pěkně za uši,protože krom výkonostních parametrů ty motory i hodně vydržely(pokud se tedy jednalo o VTíčko)..Zkrátka to neřešte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]