Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám poněkud zvláštní dotaz. Existuje něco jako bezdrátové autorádio? Nejlépe jenom nějaká krabička, která se zapojí do autozásuvky a funguje jako rádio (tzn. nepotřebuje anténu ani repro) Je mi jasný, že zvuk z toho by byl asi pěkně na nic, ale zajímá mě, jestli je možnost něco podobného někde koupit.
Díky.
Na tohle se používají rádia JVC Boomblaster. Dají se zapojit do autozapalovače adaptérem (ten asi dokáže vyrobit každej elektrotechnik), dá se asi i koupit:
Zvuk je do auta jak dělaný, protože tohle rádio neuvěřitelně basuje. Viděl jsem ho třeba v jednom kabrioletu. Stačí ho hodit na zadní sedadlo a potom zase vzít domů. Pravda bohužel je, že ty velké, nejlíp hrající se špatně shání - málokdo je prodává. A pozor na kopie, ty rozhodně nebrat.
Jmenuje se třeba Jvc Rv-nb10.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.