Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přátelé. Již jste mi poradili že moje vitara má jednobodové vstřikování. Problém je v tom že Vitaru normálně nastartuji ale když ce odpojí automatický sytič tak Vitara nejde do otáček a má snahu chcípat. Někdo říká že jsou špatné vstřiky(o tom nemám šajn jak vypadají)dají se opravit? A nebo je ucpaný benzinový filtr. Ten ale nemůžu najít. Nevíte zda se nechá najít manuál na internetu? Pomůžete li děkuji.
kratast!suziki určitě vitaru určitě nevyrábělo.Já jsem myslel že tento portál je férová poradna, ale i pár blbečků se najde.
obecně u všech aut platí tři základy(přívod paliva,sání vzduchu a zapalování)-zapalování asi bude v poho(to by nefachčilo ani při "sycení"),takže problém bude nejspíš v přívodu paliva nebo vzduchu...Pal.filtr je pod podlahou(schovaný na vnitřní straně prahu ,a to na straně víčka nádrže-vesměs,prostě uvidíš dvě silnější hadičky-vedení benzínu),a jak je na tom vzducháč ,potažmo celé sání samotné? Mít čistý přívod vzduchu a paliva je fakt základ (tobě by se taky dost naprd cokoli dělalo,kdybys měl přes obličej omotanou šálu a nemohl dýchat...) Nebo je taky možnost moc vzduchu,že si někde přisává-ale začni těmi filtry a očistou airboxu apod. a pak písni...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.