Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suzuki Vytara (chcipá motor)

Od: winki* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den přátelé. Již jste mi poradili že moje vitara má jednobodové vstřikování. Problém je v tom že Vitaru normálně nastartuji ale když ce odpojí automatický sytič tak Vitara nejde do otáček a má snahu chcípat. Někdo říká že jsou špatné vstřiky(o tom nemám šajn jak vypadají)dají se opravit? A nebo je ucpaný benzinový filtr. Ten ale nemůžu najít. Nevíte zda se nechá najít manuál na internetu? Pomůžete li děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

1x

vytara? takovou suziki nikdy nevyrabelo :)

praivo*

Já jsem Suziki vlastně ani neviděl :-D

winki*
hodnocení

kratast!suziki určitě vitaru určitě nevyrábělo.Já jsem myslel že tento portál je férová poradna, ale i pár blbečků se najde.

cobrak*

Napadají mě filtry (benzínový a vzduchový) a třeba nějaký škrtící klapka, jestli tam je...

s tím blbečkem opatrně :D doporučuju se naučit nazpamět jak se které písmeno vyslovuje.. až to budete umět tak si to vždycky nahlas přečtěte... ale jestli to vyslovujete vytara jako vysrat tak to potěš koště :D ..

erikch*
hodnocení

0x

obecně u všech aut platí tři základy(přívod paliva,sání vzduchu a zapalování)-zapalování asi bude v poho(to by nefachčilo ani při "sycení"),takže problém bude nejspíš v přívodu paliva nebo vzduchu...Pal.filtr je pod podlahou(schovaný na vnitřní straně prahu ,a to na straně víčka nádrže-vesměs,prostě uvidíš dvě silnější hadičky-vedení benzínu),a jak je na tom vzducháč ,potažmo celé sání samotné? Mít čistý přívod vzduchu a paliva je fakt základ (tobě by se taky dost naprd cokoli dělalo,kdybys měl přes obličej omotanou šálu a nemohl dýchat...) Nebo je taky možnost moc vzduchu,že si někde přisává-ale začni těmi filtry a očistou airboxu apod. a pak písni...

celp*
hodnocení

0x

Zdarec je toho dost.Třeba tady: uloz.to/....

Můžeš vyzkoušet také www.suzukiclub.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]