Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na autě mám H7 žárovky a neustále praskají měním tak 2 masíčně, a chtěl jsem se zeptat čím to může být, popřípadě co s tím.. Díky
Nejprve proměřit kolik dává alternátor. Je možné že "přebíjí". Jestli praskají jen ty H7 bylo by zajímavé, jestli jsou od stejného výrobce (a kterého) a ze stejné dodávky zboží, pokud jsou nakupovány v jednom obchodě.
kouknout jestli se neklepou světla třeba z důvodu ulámaných držáků
po té proměřit dobíjení jestli nák moc nekolísá
a nakonec pořídit toto a bude klid
Taková hrůza se prodává? Nějak to nechápu. Proč zvyšovat odpor přívodu? Každý přece chce mít minimální úbytek a ne ho zvyšovat..
mám v autě taky H7 a praskaj pořád. jedno jestli značkový nebo čínský. prej to je celkem běžný. měnil jsem je snad každej měsíc. H7 jsou tlumený. vedle mám H4 v dálkových + mlhovky. za pět let, co auto mám jsem ty H4 neměnil...
vyřešil jsem to montáží LED světel pro denní svícení. mám, relativně, klid. H7 drží cca 9 měsíců...
Kupoval jsem Starline od Autokelly a měnil každých 14 dnů. Teď kupuju buď Autolamp (vydrží tak měsíc), nebo Narva (vydrží i 3 měsíce). Rozdíl v ceně není zas tak velký (někdy minimální, pokud je seženete v solidním obchodě, kde je nemají předražené).
doplněno 03.05.13 11:56:asd
Že by kvůli mastnotě na skle žárovky prasklo vlákno?.? Tak to slyším poprvé.
doplněno 04.05.13 18:12:To není problém jen Fábií. Já Fábii nemám a žárovky měním pořád. Světlomety se neklepou, el. instalace je podle servisu ok a přesto praskají, praskají a praskají...
Je to divný ale je to tak. Napadá mě zahřívání mastnoty a tím i skla a tím vyšší teplota i uvnitř žárovky tj. i vlákna (není tam vakuum ale plyn, ten přenáší teplo na vlákno). To že mastnota snižuje životnost halogenky je fakt...
Já to stejně nechápu, mám druhej rok na autě ty stejný žárovky, aktivně ho využívám, svítím jak potkávačkama, tak dálkovýma, denní svícení dodružuju a nemusel jsem žárovku ještě měnit :D a co potkávám ty nový šunty křápy, hlavně fabie a peugeoty, tak všichni maj porupaný žárovky. Nejlepší je, že si s tím večer v klidu jedou, výměna je nezajímá..
S tím praskáním je to zvláštní. Nejlépe Vám poradí v servisu - určitě to nebude žárovkami. Jinak já používám H7 žárovky Blue Vision Ultra od Philipsu a zatím spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.