Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem sedl do své Feldy, otočím klíčkem a nic. Kontrolky svítí, světla svítí, blinkry fungují, stěrače stírají...
Když otočím klíčkem, tak se neozve vůbec nic - ticho. Včera jsem autem normálně dojel. Neporadíte prosím, na co bych se mohl mrknout, než budu zajišťovat odtah do servisu? Jestli to nemůže být jen pojistkou, popř. kterou?
Díky předem
Baterku jsi změřil?
Jako první bych zkontroloval ten tenkej drátek co vede ke startéru, jestli není někde upadlej, zlomenej atp. a Jestli do něj jde napětí když otočím klíčkem - od toho se to bude odvíjet...
Potom bych do startéru párkrát klepnul jestli není jen zaseknutej.
ale já auům moc nerozumím... ostatní určitě poradí líp
Pojistkou by to mohlo být, zkontroluj ty nejsilnější (25, 30A), ale spíš to bude jinde, pokud se neozve nic, tak to bude závada startéru a to buď špatnej kontakt (zkontrolovat můžeš sám, u feldy je startér dobře přístupnej, mrkni na dráty jestli jsou všechny ok).A nebo špatný uhlíky, zkus do startéru klepnout něčím kovovým párkrát a pak zastartovat, jestli to chytne tak je to jasný :D mě to udělalo stejnou věc, nic sem nikam neodtahoval ale opravil jsem si to sám, v servise by za to chtěli peněz...
doplněno 02.05.13 09:31:Pokud by jsi měl zkoušečku (improvizovaná jde vyrobit z žárovky a dvou drátků) a máš alespoň základy elektroniky, tak si můžeš samozřejmě odzkoušet napětí na startéru. Budeš potřebovat asistenta co ti bude startovat samozřejmě.
Pojistky u startéru . U kterého auta to tak je?
Egone, nechte pojistky pojistkama, tam příčinu nenajdete. Pokud vám kontolky svítí i při otočení klíčkem do polohy start, překontorlujte jestli nejsou zaoxidované kontakty baterie. Jestli kontrolky zhasnou je baterie vybitá.
Další věc pokud je baterie OK a kontakty taky, zjistit jestli jde ne startér napětí od spínací skříňky. Je to u startéru ten nejslabší kabílek, Je napojen "plochým" konektorem na cívku u startéru (ten menší váleček) Jestli tam nejde proud, může být přerušený kabel a nebo vadná spínací skříňka, stává se , že konektor i vypadne. Pokud tam proud jde a starter nesepne, bude pravděpodobně problém v cívce. Často ji stačí jen vyčistit. To ale až zjistíte věci o kterých jsem psal. Protože jak sám píšete autům nerozumíte nebudu vám psát o zkoužce startu "na krátko"
doplněno 02.05.13 11:15:Překontrolovat ukostření , to odejde síce málo ,ale stane se.
No já autům taky moc nehovím. Beru to jako dopravní prostředek.
S tou baterkou mě to taky napadlo, ale když svítí světla, tak by startér měl mít snahu aspoň se otočit. Ale ono fakt nic ani cvaknutí, prostě nic... Doma mrknu na ty dráty, poklepu startér a dobiju baterku a uvidíme. Pokud by měl někdo ještě nějaký nápad, uvítám to. Díky
Dobrý den, bylo to v drátku u konektoru cívky. Nebyl upadený ale asi zoxidovaný. Sundal jsem jej a nasadil zpět a auto už zase jede . Díky všem za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.