Nejste přihlášen/a.
Vážení,mám takový problém nainstaloval jsem HID sadu xenonů na své vozidlo Opel Astra G,umístil jsem řídící jednotku,zapojil ji na zdroj od původní žárovky a připojil výbojky zapnul jsem klíček a nic nesítí.Zkusil jsem ještě vyndat konektor z řídící jednotky xenonů dal na to obyčejnou H7 žárovku a ta svítila.Co to může způsobit,neměli by být řídící jednotky propojeny nějak mezi sebou.Děkuji předem za radu.
Vše je již v pořádku,ale takovou kravinu mě nikdo nebude věřit,na blastru(řídící jednotce) je možnost v rámci toho,aby to bylo univerzální,přehodit konektor,já si ho tam dal tak,abych ho mohl snadno vysunout v případě potřeby a on měl přehozené póly +a- jen jsem otočil konektor napájení a vše je v pořádku..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.