Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám jawu mustang 23 a když otočím palivový kohout do polohy aby tekl benzín, tak se začne karburátor neskutečně přeplavovat aniž bych zmáčkl přeplavovací ventil. A pokud palivový kohout nevypnu tak to stále teče. Plovák děravý není, a po otevření komory jde vše jak má. Moto nastartuju, ale když pouštim spojku abych se rozjel začne se motor dusit. Prosím poradtě. Děkuji za rady.
Jikov vyhodit a namontovat DellOrto PHBG 19, konec seřitování a pojede to jako pila
Na starých babetách jsem pracně seřizoval hladinu paliva speciálním přípravkem , když jsem tam dal dellorto, bača chytá okamřitě, v létě i v zimě a nemusím nic seřizovat..a jede lépe, o hodně
Zkuste pustit benzín při odmontovaném víčku plovákovky, při nadzvedutí plíšku by měl benzín přestat téci, při této zkoušce raději odložte případné cigárko do bezpečné vzdálenosti! Pokud benzin nepřestane téci, vyndejte čep na kterém visí plíšek, odšroubujte uzavírací ventil a vyčistěte. Pokud benzín po změně polohy plíšku téci přestane, zkuste jemně plíšek ohnout, aby ho plovák nadzvedl dříve. Také zkontrolujte, jestli plovák opravdu plave, jestli není děravý a nesedí na dně.
Pro "nu", u mustoše neuzavírá jehla plováku přímo ventil, Jawa23 už má jinou konstrukci plovákové komory...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.