Nejste přihlášen/a.
Škoda fabia combi 1.2 HTP - jaké máte zkušenosti s 3válcem? Jeden známí mě odrazuje od koupě?
Dobrý den, dost záleží na tom, jak budete auto používat. Jestli jezdíte krátké trasy po městě, tak klidně o tomto motoru uvažujte, pokud ale jezdíte spíše dálky a občas po dálnici, tak si tento motor nekupujete. Budete nešťastný z vysoké spotřeby. My máme Fabii Combi z roku 2003 a na poskakování do práce a zpátky je tento motor docela vhodný. Doposud jsme s autem ani s motorem neněmi žádné starosti, měníme jen olej a filtry. Auto jsme kupovali po firmě s asi 123 000 najetými km.
za cca.3 roky najeto 200 tis.km. převážně dálnice. žádné šetrné zacházení (referenční vůz). nikdy se na ní nic nepo... kromě praskající žárovky v pravém př.světlometu. spotřeba 8,5 l.
Co tím chtěl básník říct? Že doporučujete a koupil byste si jí i sám? Kombík Focus 1,8 mi žere míň a to je dálniční rychlost cca 140-150 (i naloženej do kopce
HTP opravdu jedině do města dva lidi pro nákup, jinak to nejede a žere, předjíždět se prakticky nedá. To se nebavíme o mouchách motoru... Samozřejmě kdyby mi ho dali tak bych to nějak přežil
Ať si každý zpívá svoji písničku, já mám 1,2, mám ji téměř 5 let, mám najeto bez tisíce 90.000 km, a pozor, mám pořád první gumy jak tyto zimní, tak letní, které však budu teď pochopitelně kupovat nové. ( Bridgestone), převážně jezdím po dálnici( ale do Brna jezdím fakt málo, a teď už tedy vůbec ne) 160 km/hod, to udělá jako nic - tedy ne do kopce, používám i klimatizaci, ale pochopitelně ji nehoním, celoroční průměr 7 l/100. Bridgestonky jsou tedy hlučnější, na silnici myslím cejtíš, i když přejedeš "vajgla", což přeháním, ale např. proti peugeotu je to nesrovnatelné, ovšak zase ta výdrž - ta je k nezaplacení. Závada dosud ani ta sebemenší, snad jen ta, že mám pořád prázdné nádržky.Takže asi tak stručně... Buďme rádi za každé auto ...
je to taková sázka do loterie.. buď a nebo.. bud to bude jezdit bez závad nebo se začnou podpalovat ventily a to už jsou pak docela pálky co jsem slyšel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.