Nejste přihlášen/a.
Dodrý den,
v roce 2005 jsem zakoupil přívěsný vozík, zaregistroval jej /má registrační značku/ a vozík odložil. Ani pojistku jsem neuzavřel. Nyní nevím, jak dál...ale hrozba pokuty mě vystaršila. Vozík chci odhlásit, myslím si že je to nejrozumnější! Prosím poraďte, které kroky bych měl učinit a zda je mé rozhodnutí schůdné...
Děkuji za radu.
Mostik
no to je problem, vozik dejte dodepuzitu. tim vam pada povinnost platit povinne ruceni. a pokutu zaplatte, nic jineho vam nezbyde.
tady najdete pokutu jakou budete muset zaplatit. jinak receno 30korun za kazdy nepojisteny den. coz delaq strasou sumu kolem 85tisic korun.
doplněno 01.05.13 11:23:jsou schopni vam udelat splatkovy kalendar.
Děkuji za odpověď, tabulka je hrozivá...Prosím o osvětlení datumu 1.1.2009 - od té doby začínají tyto sankce platit, nebo platí i zpětně? Neexistuje promlčecí doba? /Nikdo mě nikdy neoslovil, že musím zaplatit! Nebo že dlužim...ani CKP! Případné zrušení registrace nic neřeší?
Mostik
Děkuji za pomoc, bohužel jsem byl na TP v 2012...Myslím, že se vyhledává /CKP/ systematicky...Stále se mi zdá odhlášení vozejku nejschůdnější...ale upřímně... jsem z toho pěkně vykolejenej, tak vlastně nevim!
Nevíte jaké doklady musím u odhlášení předložit?
Mostik
Jednoduché-až Vás CKP nalezne a zjistí nepojištěný vozík,tak Vás zajisté obešle,pak si zde pohledejte řešení (např obrátti se pak na p.Milana.C.) -doložit že nebyl provozován,tudíž nemuslo být uzavřené PR.
Mostiku = není VŮBEC potřeba se stresovat, TAKÉ není potřeba vozík rušit (odhlásit ) A UŽ VŮBEC nééééé cokoliv platit! Vozík je určitě na veřejně nepřístupném místě po celou dobu své jakési existence. - Zde tyto věci řešíme = antickp.cz/...
Děkuji za nadějnou odpověď...ale...zatím jsem nedostal žádnýho napínáka od CKP, já vlastně stahuji kalhoty a brod ještě neni v dohlednu. Ale jinak jsem se v roce 2005 přestěhoval z Prahy na venkov a vozík od té doby je trvale zaparkován na zahradě, pod přístřeškem - na mém pozemku. /Původní záměr na využití vozíku jsem totiž dávno opustil.../ Jdu se podívat na doporučené stránky...díky.
Mostik
Pošleš jim prohlášení,že vozík nebyl vůbec provozován. Oni si prověří jestli se za tu dobu "nepřipletl" k nějaké nehodě,a když ne,platit bys to neměl. alespoň tak to měl já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.