Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové žjištění..bzukot

Od: brumovjan* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,jak jsem říkal,že mě hučí motor a ta skvrna olejová,tak olejejm to není,žadná jiná pod autem není...ale neco mě tam tedka při rozjíždění bzučí...jak kdyby píštění,co to může být..ale jen při jedničce

doplněno 01.05.13 16:32:

tak ne,teče mě převodovka...:( a šíleně píští při rozjíždění...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

asi bude chycený náký ložisko že by to bylo uplně bez oleje se mi moc věřit nechce tetka má ibizu a tam jí to pohvizduje jen při neutrálu budu řešit až se to vysype při jejím ježdění to má doživotně *smich*

ještě mi napadá nemůže ti při rozjezdu pískat drážkovej řemen? skus ho vzít suchým mejdlem a taky bych vyndal napínací kladku drážkovýho řemene vyloupl krytky z ložiska a přimáznul vazelínou počítám bude to suchý za ty léta a dovede to taky dělat divoký zvuky

doplněno 01.05.13 18:48:

a pokud se v tom budeš vrtat klidně vyndej altík rozeber a přimázni či vyměn obě ložiska pokud si to ještě nedělal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]