Nejste přihlášen/a.
Ahoj,jak jsem říkal,že mě hučí motor a ta skvrna olejová,tak olejejm to není,žadná jiná pod autem není...ale neco mě tam tedka při rozjíždění bzučí...jak kdyby píštění,co to může být..ale jen při jedničce
doplněno 01.05.13 16:32: tak ne,teče mě převodovka... a šíleně píští při rozjíždění...
asi bude chycený náký ložisko že by to bylo uplně bez oleje se mi moc věřit nechce tetka má ibizu a tam jí to pohvizduje jen při neutrálu budu řešit až se to vysype při jejím ježdění to má doživotně
ještě mi napadá nemůže ti při rozjezdu pískat drážkovej řemen? skus ho vzít suchým mejdlem a taky bych vyndal napínací kladku drážkovýho řemene vyloupl krytky z ložiska a přimáznul vazelínou počítám bude to suchý za ty léta a dovede to taky dělat divoký zvuky
doplněno 01.05.13 18:48:a pokud se v tom budeš vrtat klidně vyndej altík rozeber a přimázni či vyměn obě ložiska pokud si to ještě nedělal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.