Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Allegro.pl-ložisko kola

Od: artemio2* odpovědí: 6 změna:

.Můžete mi prosím někdo poradit,jak postupovat při nákupu z polského Allegra,jedná se o součástku na auto v ceně cca 1500 Kč.Jak se zaregistrovat,jak probíhá platba a doprava.Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Allegro spadá pod stejného majitele jako aukro takže k nákupu lze použít registraci z aukro. Před nákupem je třeba zjistit jestli prodejce souhlasí se zasláním zboží do čech a jaká bude cena dopravy. Psal jsem to myslím takhle- poláci prominou že jim przním jazyk - Czy pan zgodzi sie na wysilka do czech i jaki bedzie koszt wysilky.
Platby z konta na konto do ciziny nejsou z našich bank zrovna levnou záležitostí. je potřeba počítat že banka sežere tak 200 za převod a možná ještě nějaké procento z částky. Převod kartou jako platba pro obchod jsou bezplatné jako byste platil v cizině v suprmarketu a navíc se konverze měny řídí výhodným středním kurzem. Stejně tak platba přes Paypal je v bance zpoplatněná jako vnitrostátni převod.

olaf71*
hodnocení

0x

pokud je to za cenu Kup teď, tak není registrace potřeba.

edyss*
hodnocení

0x

Já nakupuji přes:

tovarzpolska.sk/...

Je tam návod a jde si tam i vypočítat, na kolik to celkem přijde. Posílají to i do ČR. Osobně nejprve napíši polákovi polsky přes překladač a upravím to (polsky neumím) ...že si to nechám poslat přes někoho v Polsku ať mi napíše, v jakém je to stavu atd...Co mám zkušenost, tak k nám to posílat nechtějí.

Chce to každopádně udělat pořádnou korekturu. Překladač google je pro překlad z češtiny do polštiny hotový neštěstí ;) překládá to totiž přes angličtinu cz- eng - pl Výsledek je většinou totální paskvil. Polsky mluvím ale se psaním je to horší. Když ale vidím co z toho překladače leze tak mi vstávají hrůzou vlasy na hlavě :-D

hodnocení

0x

pokud zjistíš číslo ložiska tak si najdeš vyloženě prodejnu ložisek to bude kvalitní a uvidíš že ta cena bude k tvé spokojenosti *cteni*

olaf71*

souhlas,Polské ložisko bude pěkná mr...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]