Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příhlášení auta bez TP

Od: mullins odpovědí: 3 změna:

Zdravím, nemůže mi někdo poradit?

mám auto koupené od státu (auto + smlouvu o koupi a odhad) auto bylo kradené a majitel se nenašel.

jak na auto dostat pápíry? koupit pápíry z jinehé a předělat vin nebo se to dá i legálně? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nespokojenyurdenik
hodnocení

0x

nechápu proč se neinformujete na úřadě, kam, spadáte podle trvalého bydliště...tady na netu Vám auto nikdo nepříhlásí...

ale on nechce tady přihlásit vozidlo, ale radu. Jsem přesvědčen, že vy to víte nejlépe, jak postupovat.

nespokojenyurdenik
hodnocení

0x

"Papíry" vydává buď výrobce vozidel, takzvané čistopisy TP, zadní stana je popsaná, přední čistá, to je u nových vozidel, u provozovaných vystavuje doklady příslušný dopravní úřad.

Pokud prokážete vlatnictví k vozidlu, například potvrzením o tom, že jste v soudní dražbě auto vydražil, zaplatil a bylo bez dokladů, úřad Vám vystaví duplikáty a zaregistruje Vás jako nového vlatníka...

To co popisujete, kupovat "papíry" z jiného auta a předělávat VIN bez vědomí a bez schválení úřadu je na trestní oznámení...pokud jste auto nabyl legálně, jdětě na úrad kam spadáte podle trvalého bydliště...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]