Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Technická prohlídka

Od: heluska odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím o odpověď na můj problém. Koupila jsem auto a dodnes mi jeho majitelka nedala technický průkaz. Technická kontrola končí a na provozovně STK mi řekli, že prohlídku udělají, ale nevylepí mi známky na značku. Jaký by to mělo dopad ve smyslu s pojišťovnou a policejní kontrolou. Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

1x

auto bez TP je jen souborem náhradních dílů

hodnocení

0x

Bez nálepek, jako byste technickou neměla.

laybor*

Bud sehnat starý techničák, nebo si nechat na registru vozidel nechat udělat nový.

buss
hodnocení

0x

Špatná domluva, kupní smlouva. Já bych auto vrátil.Tudíž je auto v "polopřevodu", když už. Bez vylepených známek jak známo nelze jezdit. Tedy joo, ale za pokutu. Ještě by šlo oznámit ztrátu.

techničák k autu je jako rodný list ,bez něj nemá hodnotu je to hromádka nd dílů,tak že bud vyžádat,nebo odstavit auto,,to je věc kterou bych prvně pořadoval s kupní smlouvou

hodnocení

0x

A to jako jak dlouho vlastníte tu kopici náhradních dílů?Jak to máte s kupní smlouvou?

Se mi zdá že dotyčná paní co Vám to prodala s Vámi pěkně vykejvala!

hodnocení

0x

zítra jedu na STK a díval jsem se že v emisní kartě mam emise prošlé skoro rok zatímco známku mám stejně jako TK.. tak ted nevim co platí a co ne :D.. ale zítra už to stejně asi bude jedno..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]