Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s pionýrem, psal jsem to tu již jednou ,ale nepomohlo tak mě nenahlašte prosím. Vyčistil kohoutek jak jste psali a byl totálně zacpaný benzín už teče ,ale nějak to chcípá pořád... nevíte co s tím? jede to tak 3 sekundy a už to chcípá Děkuji moc a celkem to i spěchá...
Kdysi dávno mi taky takto zlobil-vyčistil jsem nádrž (dal jsen do ní vodu s jarem a kuličky z ložisek do velikosti cca5mm. a štěrchal a štěrchal,po delší době vylil ,zopakoval asi ještě 2x a pak několikráte proplachoval jarovou vodou a nakonec nechal vyschnout a poté propláchnul TB ,pak dal nový kohout avyčistil i karbec.Ještě dokáže pozlobit i uzpané víčko nádrže-zluste zda po chcípnutí při otevření nezasyčí-pkd ano tak ,provrtal jsem to!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.