Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kabely od autorádia

Od: majkie odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám Škodu Felicii 1.3, r.v.2000. Auto sem kupoval bez rádia. Včera sem nějaké sehnal a chtěl ho zapojit. Jenže po vyndání záslepky rádia sem zjistil, že poněkud chybí kabely. :) Koukal sem, že na autě není ani anténa. Ptal sem se původního majitele a prý tam dřív rádio bylo. Když sem po těch kabelech pátral, tak sem našel kabely akorát od zapalování, od autozásuvky a nějakej svazek kabelů nejspíš od pojistek. Myslíte, že je nějaká pravděpodobnost, že jsou tam ty kabely akorát někde zastrčený? Natahání kabelů bych asi jako amatér nezvládl, takže jakou byste odhadovali cenu? Díky za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

mrkni jestli tam máš někde reproduktory -dveře,v zadu plato nebo ty boční plasty pod oknem jestli tam sou koukni na barvu drátů a dle toho hledej v předu v kabelech jinak na kabelech od repra naměříš ohmetrem 4 či 8 ohmů dle typu repra nebo to občas skouším tak že vemu 4.5V baterii a připojím na dráty od repra a něm pak tkzv.lupne a já hned vím že tam je a kde je :)

na zapojení rádia nic není pokud si kapku zručnej a máš kapku vedomost o elektru

skoda.panda.cz/...

doplněno 28.04.13 11:24:

koukni jestli tam někde neni iso konektor

Kabely od autorádia
majkie
hodnocení

No repráky tam jsou, jenom se mi v nich uplně hrabat nechce. Jen mám pocit, jako kdyby při vyndavání toho starého rádia vzali ven i kabely. Zapojit to rádio by byla hračka, kdybych tam ty kabely našel :-D

Ještě mě napadá, že když dávám blinkr, tak je slyšet jenom z repráku u spolujezdce.

majkie
hodnocení

Podle majitele rádia by mělo stačit zapojit ISO konektor a nejspíš kabel od antény. Ani jeden sem nenašel. Když na autě neni anténa, tak chápu, že ten kabel tam asi taky nebude. Ale že tam neni ani ten ISO sem nečekal :D

isokonektor koupíš dle odkazu zapojíš a anténu též koupíš navrtáš zadní část střechy přišroubuješ natáhneš kabel dáš do rádia hraješ :) nebo to holt svěříš někomu kdo umí :) pokud bys byl s Karlovarska není problém se domluvit :)

majkie
hodnocení

Bohužel Karlovarsko mám trochu z ruky, ale díky. Zkusim asi obvolat pár zkušenějších, do tohohle bych se uplně nechtěl pouštět sám :D

tr
hodnocení

0x

Zdravím, bude tam nějaký konektor, do kterého se zapojí škodovácká redukce, takže hledejte takovou větší kostku.

mathers322*
hodnocení

0x

Když už se mluví o elektřině v autě. je tu někdo ze severní moravy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]