Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení

Od: marta498 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nevít prosím jak to je když mám splátky za povinné ručení zajrnuté v leasingu a splatím leasing včetně splátek za ručení jestli se automaticky povinné ručení se ruší a platnost zelené karty? Jestli si ihned musím zařídit nové povinné ručení?

Díky moc :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, musíte.

marta498
hodnocení

Takže dnem splácení splátek mi skončila i platnost? A děkuji moc za radu :)

laybor*

Přesnou informaci dostanete u Vaší pojištovny - většinou aby nepřišli o zákazníka smlouvu automaticky prodlužují .

hodnocení

2x

Automaticky se neudělá nic, jen dle vaší smlouvy o pojištění. Co tam máte zapsáno?

endyfrog*
hodnocení

0x

Podle mne vám povinné ručení končí dnem kdy končí leazing ale nejlepší odpověd dostanete na pojištovně nebo od liezinkové společnosti

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Když máš auto leaslé, tak patří firmě a ty vše platíš. Když si ho na konci leasingu odkoupíš za zbytkovou cenu, je tvé. Než skončí to leasnutí tím dokoupením, tak si sjednej své vlastní povinné pojištění dle svých představ. Jak s tím, aby to fungovalo bez závad, ti poradí ve tvé pojišťovně. Zásadně neprovozuj vozidlo bez povinného ručení. A ani bez STK. Právníci protistrany, i viníka by tě mohli sežrat. I kancelář pojistitelů. Ahoj.

marta498
hodnocení

Moc Vám všem děkuji za rady :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]