Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod úvěru na auto jaka smlouva?

Od: lukasmarek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chci se zeptat. Jsem OSVČ a mám auto na úvěr, chci auto prodat za menší odstupné s tím, že převedu úvěrovou smlouvu na jinou osobu OSVČ. Zájemce o auto mám. Nyní jsem si stáhl ze stránky žádost o převodu uvěrové smlouvy ( Žádost ZDE ) kterou vyplníme společně se zájemcem a pošleme na schválení do banky. Má otázka je jestli ještě s kupujícím mám sepsat smlouvu a prodeji nebo převodu, nevím jak se to v této situaci děla. Beru si odstupné 25 000,-Kč, tak to mam sepsat smlouvu o prodeji vozidla s kupní cenou 25 000,-Kč? Prosím o rádu díky moc Lukaš!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Samozřejmě, že je nejvýš vhodné sepsat i smlouvu o prodeji/koupi auta s uvedením podmínek prodeje, stavu auta atd.atd.atd - vzor je např. tady - povinne-ruceni-levne.cz/... .

laybor*

Do prodejní smlouvy si napíšete co potřebujeteVy , i převod úvěru,

vůz na registru se odhlašuje s kupní smlouvou - neodhlašuje se se žádostí převodu úvěru,

jen kupní smlouvou se vyvrací případné - následující dopravní přestupky ,odpovědi ČKP , atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]