Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problem s osvětlením SPZ u octavie 1, koupil jsem si ledky prřehodil, svitilo to pekně ale přestalo se mi to libit a chtěl sem si tam dát original žarovky ale nerozíitěj se, pojistka je OK štáva tam jde taky, 12V u jedne a u druhe -12V, řarovky mam nové originál ale pořad to nejde, v elektrice se nevyznám takže potřebu poradit. Děkuji za dpovědí. Pavel
LED stačí malý proud, takže i přes zaoxidované kontakty dostatečně svítí. Žárovka ovšem ne. Můj odhad je oxidace. Zapni obrysovky a montuj žárovky do patice. Kdyžtak vytáhni a zase zasuň žárovku do patice a několikrát to opakuj. Kontakty se odrhnou a zmenší se přechoďák.
doplněno 27.04.13 13:36:-12V je blbost. Přehodil jsi akorát svorky při měření na patici.
doplněno 27.04.13 13:36:měřící hroty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.