Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
rad bych se zeptal. Dal jsem auto do servisu s problemem. Ale trva to tyden a oni zatim na nic neprisli (+rikaji ze nemaji cas). Coz mi nevyhovuje a tak bych to rad dal jinam. Musim jim, kdyz si takhle vemu auto bez odstraneni zavady neco platit? Vubec nevim. diky za info
Proč byste měl něco platit? Nic na autě nedělali, zřejmě dokonce ani nehledali tu závadu, když se vymlouvají, že neměli čas.
Klidně auto ovezte a zkuste jiný servis s lepším přístupem.
Řekla bych jim na rovinu, že auto potřebuji na to, aby jezdilo a ne aby stálo v opravně. Mají si nabrat opravy tak, aby to stihli včas. Když Vám to nevyhovuje, konkurence je dnes značná, tak převézt jinam. A sem raději už nikdy. Jaga.
samozřejmě že 3 dny parkování v servisu nebude zdarma
na druhou stranu, když někdo nabízí službu, kterou není schopen poskytnout, a ani neposkytne, nechápu zy co by chtěl platit...neobjednal jste si demontáž krytu pod motorem, opakobvané zvednání kapoty a nechápajkící pohledy nmechanioka do ktorového prostoru, ale odstranění závady...
Pokud někdo není schopen závadu najít a odstranit, má podnikat v oboru demontáž a zpětnou montáž plastových krytů pod motorem a převodovkou a opakovaném otevírání a zavírání kapoty...jsem zvědavý kolik klientů bude mít
Tak nakonec chteli 500,- a tragedie spousta veci jeste v horsim stavu co si o tom myslite?
invisible.wz.cz/...
invisible.wz.cz/...
invisible.wz.cz/...
invisible.wz.cz/...
invisible.wz.cz/...
invisible.wz.cz/...
Ano, typičtí čeští garážmistři. Hnus todleto, já bych s tím bez váhání jel jinam, už jsem to tak udělal, dal sem auto do servisu a řek sem ať mi zavolaj ohledně ceny novýho dílu, že potřebuju vědět kolik to bude stát. Neozval se mi nikdo, měl jsem to tam od pondělí, ve čtvrtek sem zavolal já s tím jak to vypadá, no tak mi řekl, že teď to jdou opravovat a že tam daj nějakej díl za tolik a tolik. Tak řikám že jsem o tom chtěl ale vědět dopředu a kolik to teda bude celkem, odpověď byla ,,to neřeš" a tipnutej telefon..Přístup arogantní, hroznej! Oni jsou mistři a já se z toho musím podělat Tak sem po půlhodině zavola a řek sem ať to auto nechá na pokoji, že si ho odvezu, zajel sem do servisu kde jsem to měl do druhýho dne hotový s úplně jiným přístupem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.