Zdravim. Zajímalo by mě jaký máte názor na masivní neustále se, v tv, radiu, v časopisech, na internetu, atd, opakujcí reklamu na Hyundai. Nehraničí to už z nátlakem na potencialního zákazníka? A ještě hrdě hlásaj jak je to pravé České auto. Neni to lživá reklama? To že se tu vyrabí neznamená že je to České. Vim že škodovky taky nejsou víceméně české ale pořád maj Českou historii, název a vetšina se zde stále vyrabí. V TPCA taky vyráběj toyoty, peugeoty a citroeny a nikde v tv sem nevidel že by o těch autech tvrdily že jsou česká auta, maximalně se zmíněj o tom že sou zde vyrobený. Stejně tak se plno modelů VW vyrabí v Bratislavě a nikde ani zmínka o tom že by to bylo Slovenské auto. Nejsem odpurcem Hyundaie. Ani zastáncem Škody či jiných automobilek. Kdyby takovoudle reklamní masáž spouštěla Škoda tak me to taky pořádně vytáčí. Děkuji za vaše názory.
Přepnout TV,přeladit R,nečíst noviny , nebo Vás někdo nutí?
Mám takový dojem , že s reklamou moc nezmůžete.
erikch*
A třeba Škodovka nemasíruje davy... reklama je (jako všechno) o penězích,které si zadavatelé zaplatí(koupí si vysílací čas a množství opakování)-kdo si kolik zaplatí,tolikrát je "vysílán"...
bort
Já vím, ale případě že je to v takovémto množství, tak by to mělo být nějak regulováno. Protože oni to sypou do hlav lidí pořad, ať provádíte cokoliv všude vidíte či slyšíte hyundai. Spousta lidí to už ani nevnímá, zkuste někdy spočítat kolikrát slyšíte či vidíte reklamu na hyundai za den.
Mně je šumák či je to české auto nebo ne. Já už mám druhé autíčko zn. Hyundai a nedám na něj dopustit. Nyní po 5ti letech provozu byla jedinná oprava a to ložisko v předním kole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.