Nejste přihlášen/a.
Chceme si s přítelem koupit skútr 50ccm. Je možné jej nechat napsat na mě i když nemám žádný řidičák? i pojistka může být napsaná na mě? Řídit ho bude přítel, jezdit chceme spolu. Na něj to nemůže být napsané z rodinných důvodů.
Děkuji za odpovědi.
Ano, lze to udělat. Bez problémů.
doplněno 24.04.13 09:52:300-400Kč.
viz: poradte.cz/...
nejlépe si porovnat nabídky na internetu.
Pokuď je ti více než 18let, tak budeš zapsána jako majitel i provozovatel vozidla.
Pokuď je ti méně než 18let a nemáš řidičský průkaz, tak můžeš být zapsána jen jako majitelka.
je mi 23, řidičák jsem si chtěla udělat už mockrát, ale vždycky se objevily nečekané výdaje ![]()
No problém, vlastnit může kdokoliv, moto i PP i na babičku, zvl. vhodné pojištění jako dárek, ovšem pak bonusy.
Pojistku, podívat se na u nás pojišťovny, mají na webu nabídky, kalkulačky a pak oslovit a třeba i smlouvat. Ve schránce je denně aspoň jedna nabídka na fantastické pojištění. 68 je rok narození nebo věk že nevíš?
je mi 23, už jsem to psala výše. Navíc s věkem to nemá nic společného, prostě jsem se o tyto věci dřív nezajímala, tak jsem se chtěla poradit ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.