Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor.olej Ford Focus

Od: olaf71* odpovědí: 7 změna:

potřebuji vyměnit motor.olej.podle Castrolu má být Magnatec 5W-30 A1, ale mám možnost zadarmo olej Castrol Edge Profesional III 5W-30. mám to tam zkusit? poslední výměna byla olej Ford Formula 5W-30

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V pohode. Ale vymenny interval bych neprodluzoval.

gocars*
hodnocení

0x

Záleží jaký je to model a jaký motor, jaký rok výroby a zda je auto osazeno filtrem pevných částic nebo ne? Na základě těchto info pak můžeme laborovat dál ;)

laybor*

Pokud je predepsany olej specifikace A1, je nesmysl pidit se po pritomnosti DPF.

Do bezneho benzinoveho motoru, kde je predepsana ACEA A1, API SM lze ACEA A3, API SM olej s klidnym srdcem nalit.

Neni tu nic k reseni a premitani.

olaf71*
11.05.13 14:50
hodnocení

je tam.

tomas222
hodnocení

0x

Čau já mám Mondeo a dávám tam Ford Formula 5W-30

olaf71*
hodnocení

čti a pak odpovídej. ptal jsem se na Castrol,když ho mám zadarmo. Formulu jsem tam dával.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]