Nejste přihlášen/a.
Auto stalo 3 mesice bez provozu se zatahlou rucni brzdou a leve kolo se netoci. Zkusil jsem jet par metru dopredu dozadu a nic. Sundal jsem kolo a pobouchal kladivem buben, ale stale nic. Co s tim prosim? Buben jsem jeste nikdy nerozebiral, ale co si ctu postup, tak mam ve sroubech na kolo hledat pruzinu. Ale kdyz tim nejde tocit, tak jak na to? Dekuju
doplněno 23.04.13 14:43:Tak kolo povolilo, a po projeti se vse zda uplne bez problemu, tak nevim, jestli to nejak vic resit.
Rucka brzdi, vse se zda ok.
Dekuju Vam.
Přirezlo obložení k bubnu. Když už máte kolo dole, nejprve poklepejte na buben kladívkem. Žádné veké kladivo a velké rány, pěkně malé a více malých ran. Obložení by mělo odskočit (ručku mít uvolněnou) Dost pravděpodobně vás bude čekat koupě nových paken. Buben po uvolnění sunáte po demontáži středové matky.
v první chvíli kolo musíte "utrhnout"-což je nejlepší při nasazeném kole a třeba kamarádovi "sedícím" v kufru...Tři měsíce zas není taková doba,aby to "prorostlo" takže se toho nebojte...Kolo ještě po sundání obouchejte po celém obvodu(je to kus materiálu,takže se nebojte do toho "tuknout"),pak nasadit a s kámošem motoricky popojet-ono povolí...No a problém může být v seklém lanovodu ručky,takže budete-li jí chtít do budoucna používat,čeká vás výměna lanovodů(mění se oba)-ona stačí mikrotrhlinka,dostane se k teflonové vrstvě voda a je hotovo...-pokud je auto na nějaký čas na doježdění,neřešte to ale ručku nepoužívat...
Jak to prosim myslite s tim utrhnutim a kamaradem v kufru? Jakoze mi sedi nekdo na kufru a ja tim zkousim popojet? S tim obochanim bubnu jsem to dost pobouchal, ale prave nic, tak nechapu jak jinak. Dekuji za upresneni.
spíš to chce nejprve zjistit v čem je problem.. pokud se dostaneš ke štelovani ručky tak uvidiš jak se lanka při zatahovani a povolovani vraci... pokud lanko nechodi tak je zarezle... nevim jak to je u felicie ale pokud je zatuhle tak bych třeba zkusil vzit bovded u bubnu a potahnout poředně za něj jestli nepovoli .. dělal jsem to o vikendu na fabii .. tam je to vklidu protože přes díru pro šroub kola se strčí šroubovat a vypáčí se klín-samostav.. tím se pakny uvolní... filcka nevim jak tam ma řešeny samostav.. jestli taky klín...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.