Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jestli bych měl při výběru vzduchového, olejového a palivového filtru, řešit značku (tím pádem i cenu) těchto dílů, nebo je to jedno a můžu s čistým svědomím koupit ty levnější? Mám daewoo lanos 1,5. Rád bych aspon trochu snížil spotřebu.
Děkuji
0x
Mal som lacny filter oleja vo Fabii 1.4 MPi.
Dosadacia plocha bola mierne kriva a tak nestacilo dotiahnutie filtra momentovym klucom ale o trochu viac.Aj tak tam boli male priesaky oleja.Tesnenie som samozrejme pred montazou potrel olejom. Nastastie motor bol v dobrj kondicii a olej som vypustal zdanlivo cisty.
Ide o to ako vnimas svoje auto.Ci je hodne do srotu,ci je to druhe auto v rodine,ci bude v blizkej buducnosti na predaj,ci je to jedine auto v rodine atd.
Pri vymene vzduchoveho filtra nezabudni vycistit aj airbox,vymenou vzduchoveho filtra spotrebu znizis mimnimalne ale za ten pocit ze do motora cez zvetrany filter nejde prach a ostatne castice to stoji.V tomto pripade splni ulohu aj ten lacnejsi. Ja osobne ho 2x do roka vyfukam stlacenym vzduchom a to by si mal vidiet co odtial povyletuje..inak menim ho teraz po cca.50tis km.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.