Nejde nastartovat

Od: Datum: 22.04.13 20:49 odpovědí: 2 změna: 23.04.13 15:34

Ahoj,měnil jsem motor na VW polo 1.4i 8 ventil rok 1999 motor AKK,ted mám problem nastartovat,baterka OK, když startuju motor otočí,a pak vše vyplivne,starter je ok,po startovaní jsem zkoušel omakat kabely a žadný horký,jen starter horký,podotýkam že starter je ok,asi jě někde studenej spoj? všechny kabely ,jsem projel konce obrousil aby byl lepší spoj a stále nic,podotýkám že když odpojím jednu svíčku motor chytne,zapnu všechny 4 motor nechytne,jednou otočí a konec,startér je změřen,uhliky ok vyčištěn,..k tomu problému mi netroubí klakson z ničeho nic,kabel ok,pojistky ok,nevíte kde mám hledat problém? děkuji


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 23.04.13 09:25
avatar

s tou svíčkou(kabelem)-nemáme náhodou trošku zpřeházené pořadí-tím je jinak načasováno a nenastartuješ i kdyby ses...mrkni někde na fóru VW podle typu motoru jaké je pořadí zapalovací kabeláže na válcích-nebo pokud tam nebude vlákno s fotem,nahod dotaz(on ti to někdo se setjným motorem rád vyfotí a nahodí na net)...

Ohodnoceno: 0x
 
Od: tomassss
Datum: 23.04.13 15:34

díky ,ale tím to taky není kable jsem si popsal ,takže vše zapojené dobře,už nevím dens jedu nechat přeměřít strater tak uvidím

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.