Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nastartovat

Od: pepiik odpovědí: 2 změna:

Ahoj,měnil jsem motor na VW polo 1.4i 8 ventil rok 1999 motor AKK,ted mám problem nastartovat,baterka OK, když startuju motor otočí,a pak vše vyplivne,starter je ok,po startovaní jsem zkoušel omakat kabely a žadný horký,jen starter horký,podotýkam že starter je ok,asi jě někde studenej spoj? všechny kabely ,jsem projel konce obrousil aby byl lepší spoj a stále nic,podotýkám že když odpojím jednu svíčku motor chytne,zapnu všechny 4 motor nechytne,jednou otočí a konec,startér je změřen,uhliky ok vyčištěn,..k tomu problému mi netroubí klakson z ničeho nic,kabel ok,pojistky ok,nevíte kde mám hledat problém? děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

s tou svíčkou(kabelem)-nemáme náhodou trošku zpřeházené pořadí-tím je jinak načasováno a nenastartuješ i kdyby ses...mrkni někde na fóru VW podle typu motoru jaké je pořadí zapalovací kabeláže na válcích-nebo pokud tam nebude vlákno s fotem,nahod dotaz(on ti to někdo se setjným motorem rád vyfotí a nahodí na net)...

tomassss

díky ,ale tím to taky není kable jsem si popsal ,takže vše zapojené dobře,už nevím dens jedu nechat přeměřít strater tak uvidím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]