Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CKP - prispevek do fondu a vymahaci agentura

Od: mamvsevporadku odpovědí: 1 změna:

Dobry den,

pred casem jsem jednal s CKP a ta neuznala me argumenty k tomu, abych nemusel platit prispevek do fondu nepojistenych. Nekolikrat jsem jim zasilal pisemne doporucene dostatecne duvody k tomu, abych platit nemusel, , takze jsem presvedcen, ze se jedna jen o politiku CKP, ktera se snazi z cloveka vymamit za kazdou cenu penize, ale ze u soudu to neobhaji.

Jedna se mi ale o to, ze CKP predala vymahani te pohledavky inkasni agenture. Jde asi o 2000 Kc. Ted mi pise agentura hruzostrasne cerne dopisy, ktere vypadaji jako parte, at zaplatim, jinak mne obrazne stahnou z kuze za ziva :) Proste delaji bububu.Na ty trapne parte dopisy nereaguju, nemam duvod se bavit s kdekym, kdo mi posle nejaky dopis, ze mu neco dluzim.

Zajima mne ale ,co bude nasledovat... Musi ted oni podat zadost o platebni rozkaz na soud a ten si mne predvola k projednani, resp. mi prijde vyrozumeni o platebnim rozkazu a ja podam ve lhute par dnu proti nemu odpor? Takze soud naridi jednani o te veci a ja se budu branit pred soudem?

Nebo je to cele tak, ze kdyz jsem se neobhajil pred CKP a ta to predala vymahacum, tak ten dluh je "defakto uznany" a neni uz sance se branit u soudu? To mi prijde prece jako nesmysl, ale v nasi zemi je mozne vse, proto se radeji ptam, abych zbytecne nepohorel.

Nikdy jsem zadny platebni rozkaz nerozporoval, ani po mne nikdo takhle penize nevymahal, takze nevim, co si muzu dovolit, jak to probiha a nerad bych promeskal nejakou lhutu, nebo neco udelal spatne. Jsem si totiz jist, ze oni nemaji v ruce nic, cim by mi u soudu PROKAZALI, ze jsem to auto vlastnil a ze to jenom zkouseji, ale je urcite potreba spravne zareagovat na jejich dalsi kroky, abych neco neprosvihnul.

Diky,

Petr

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdokoliv*
hodnocení

0x

Petře, dost jsem se pobavil s textem, který jsi napsal. Neobhájení před pekáčem NIC NEZNAMENÁ! Oni to dělají v podstatě všem - není v tom žádný systém a ani logika - POMINU-LI jejich MAMON! Zde se to řeší asi nejvíc = antickp.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]