Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia TDi do 70 000 Kč

Od: adamtr4 odpovědí: 3 změna:

Ahoj.

Je mě 18 a chtěl bych si pořídit první auto..A líbí se mi jedničková Octavia..Můžete mě poradit jak dobře koupit..

Díky...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Najít někoho kdo tomu rozumí - jinak spláčeš nad koupí.

honzmalatny*
hodnocení

0x

V loni jsem prodával octávku 1.9 Tdi za 65000kč. Byla hned pryč.Musíš počítat že taková octávka bude mít něco nalítáno a bude potřebovat nějakou penežní záplatu.Chce to opravdu najít někoho kdo tomu rozumí,třeba i za úplatu a zajet se podívat na dané auto.Mrkněte na oto moto a pod.

hodnocení

0x

jakmile koupíte starší ojeté auto je třeba vždy počítat s prvotní investicí 10-15000kč - rozvody,vodní pumpa,olej,filtry tot základ

sám sem loni a předloni kupoval octávie tdi a 1,6 benzín a obě spolkli cca 15000kč -přehlášení pojistka eko dan a víše uvedené :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]