Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou mi přerušovaně fungovalo tlačítko otvírání kufru u FORD Mondeo combi Mark III, rok výroby 2001, 2,O - TDDI. Nyní toto tlačítko nefunguje vůbec a navíc mi trvá strašně dlouho než se mi podaří otevřít kufr dálkovým ovládáním (i kydž jsem vyměnil akumulátorek v klíčence). Neví někdo, jak to tlačítko u řidiče aktivovat? Nebo jak oživit to DO?
0x
na pasatu jsem to tlačítko muset rozebrat, časem se tam vytvoří jakási krastalická hmota která brání ovládaní zabudovaného mikrospínače...vše jsem vyčistil, promazal,m složil a funguje vše, otevírán áídálokovým, otevírání madlem, zamykání dálkovým, při uzamknutí celého auta otevírání je dálkovám - protřsenm tlasčítkem kudru jen samotného kufru, který se po zabouchnutí po několika sekundám sám uzamkne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.