Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nastartovat Felicie

Od: decibel odpovědí: 2 změna:

Mám Felicii 1.6 - benzin. Naposledy jsem vyjel před dvěma týdny - žádný problém. Dnes jsem sedl do auta, nastartoval, otočil klíčkem do druhé polohy - rozsvítili se kontrolky ručky, atd. . Čerpadlo se zaplo (slyšel jsem). Stav bezinu naběhne. Chtěl jsem tedy nastartovat, ale motor se vůbec nechytl. to jakoby luplo. Ani tam nebylo takovéto chrblání, jako když je vybitá baterka. A problikly kontrolky. Ale co je zajimavé, zapl se mi alarm sám od sebe. Zkusil jsem zapnout světla, nerozsvítily se a kontrolky lehce pozhasly.

Může se jednat o baterii? Popřípadě budu rád za další nápady.

Děkuji a přeji hezký den.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x

Podle mě je skoro vybitá baterka. Sice se Vám kontrolky zapnou, protože to není takový příkon, ale už Vám to nechytne. Baterka už je skoro vybitá, tak prostě blbne. Zkuste si to ověřit třeba tak, že zapnete všechna světla a dáte blinkry a koukejte na kontrolky, budou nejspíš různě pohasínat a tak, protože baterka už to všechno prostě neutáhne. Ale to jen zapředpokladu, že máte možnost baterku dobít! Pokud ne, sežeňte si někoho se startovacími kabely a ať Vás zkusí nastartovat.

decibel
hodnocení

Děkuji za rychlou odpověď. Baterku jsem vytáhl. Je opravdu vybitá. Nejspíše se mi něco provalilo v rádiu a vybilo ji to. Rádio totiž nefunguje.

Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]