Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
CHhtěl bych se zeptat jakae auto by bylo vhodne pro mne, merim 195cm a sedavam na miste spolujezdce. Libise mi Citroen C3 picaso a Škoda Yeti.
Ano a potom mame dost majitelov aut, ktore v prvom roku vezmu na servise 1-2000EUR. A nie, v dalsich rokoch sa to neznizi... lebo vyberali podla dizajnu, vykonu, najlepsie luxusnejsie - strednu/vyssiu triedu... nie podla spolahlivosti a skusenosti. Kupa pouziteho auta je dnes ako pochod cez minove pole. Dobre sa na to pripravte a radsej si vezmite niekoho na pomoc. Hovorim z praxe, auta ma zivia... a kazdy den stretavam dost nestastnikov, ktori maju novsie, krajsie, vykonnejsie, pohodlnejsie, bezpecnejsie auto ako ja. V servise ich stretavam.
Neptej se nikoho na netu nebo ti poradí Fiat cinquecento a ty si ho koupíš. Máš dva typy což je fajn tak si zajdi do aaa sedni si do nich zkus max a min posun sedadla zhodnoť prostor. Na netu si pročti recenze k motorizacím a vyber si. Kde a jak koupíš je na tobě. Položit otázku jaké auto je vhodné pro mě je dost zcestné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.