Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake auto pro vysokého?

Od: samula102 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

CHhtěl bych se zeptat jakae auto by bylo vhodne pro mne, merim 195cm a sedavam na miste spolujezdce. Libise mi Citroen C3 picaso a Škoda Yeti.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kup si hlavně to auto který se líbí tobě a me auto který ti někdo řekne. Bude to tvoje auto za tvý peníze.
xo

Ano a potom mame dost majitelov aut, ktore v prvom roku vezmu na servise 1-2000EUR. A nie, v dalsich rokoch sa to neznizi... lebo vyberali podla dizajnu, vykonu, najlepsie luxusnejsie - strednu/vyssiu triedu... nie podla spolahlivosti a skusenosti. Kupa pouziteho auta je dnes ako pochod cez minove pole. Dobre sa na to pripravte a radsej si vezmite niekoho na pomoc. Hovorim z praxe, auta ma zivia... a kazdy den stretavam dost nestastnikov, ktori maju novsie, krajsie, vykonnejsie, pohodlnejsie, bezpecnejsie auto ako ja. V servise ich stretavam.

daniella*
hodnocení

0x

Chlap a potřebuje poradit jaké auto? ;)

zlotak
hodnocení

0x

Neptej se nikoho na netu nebo ti poradí Fiat cinquecento a ty si ho koupíš. Máš dva typy což je fajn tak si zajdi do aaa sedni si do nich zkus max a min posun sedadla zhodnoť prostor. Na netu si pročti recenze k motorizacím a vyber si. Kde a jak koupíš je na tobě. Položit otázku jaké auto je vhodné pro mě je dost zcestné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]