Nejste přihlášen/a.
Ahoj pánové,praskla mi ojnice na motoru VW polo 1.4i 1999 rok,koupil jsem nový motor,při té příležitosti jsem nechal udělat i novou spojkovou lamelu,načeš vše dané na autěa at zařadím jaký koliv stupen,pořád je neutral,táhla fungujou,nemohla to odnest i převodovka to zadření motoru,což se mi zdá jako blbost díky
mohla to odnýst převodovka mohl se rozskočit diferák ale to by asi rachtalo
není možný že se ti u kola rozskočil homokloub?
Pokud nejde řadit tak je asi špatná převodovka...asi mechanizmus řazení přímo v ní(zasouvací vidlice)...ale nevím jak by to mohlo souviset se zadřením motoru
Varianta číslo 2 je špatně složená spojka,prostě že zůstává pořád sepnutá a na převbodovku nejde žádný točivý moment-jen teorie,osobně si nedokážu představit jak by mohla zůstat viset,ale vozy VW moc neznám,je možné že to může nějak souviset s uchycením ovládání spojky
Ještě méně pravděpodobná varianta je zničený homokynetiký kloub...dle mě by se to muselo projevovat drastickými zvuky určitě pár stovek kilometrů před zničením,nebo by to aspoň muselo cukat do volantu v zatáčce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.