Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chtel bych na svoje auto dat nove brzdy...nasel jsem tyto v sade ale je mi podezrela cena.
Co na ne rikate? Mam je objednat? V servisu mi dali uplne jinou cenu - nekolikanasobne vyssi. Tak vaham. dekuji
Naprosto bez problémů mám od této firmy brzdy na dodávce Mercedes Vito a drží už 4O tis bez problémů,
Dekuji za vase nazory. Kdyby ty brzdy v sade staly cca 2000kc, veril bych tomu vic. Ale asi je objednam, je to risk. V servisu mi nabizely ate nebo zimermann.
boha to jsou lidi. co je podezrely? na dkodovky jsou proste dily levny. tak si kup origo TRW priplat 3 stovky a mas pokoj. ferodo ty zakladni asi nic moc nikdo to nechvali. nevim co mam na predku,ale desticky a kotouce mam vzadu nejaky jakoze sportovni,ale shity myslim,ze s eprodavaji na aurku. brzdi to pekne,ale zvlneny to je jak prase a hlucny. borec velice rikal ja komplet po vymene brzdy a takto akorat budu menit. lepsi raci sjete originaly.
jinak vyvarovat se firme HARD, MAXGEAR kseftoval sme s dilama testoval polsko a cinu a hned se zvlni a je tvrde jak beton neoptrebuje se ale pak pri krizove situaci shori
asi tak nějak... ono takový zlatý střed jsou trw.. jen mám takový dojem že ty desky jsou docela tvrdé, a ten kotouč desky snad ani nepřežije.. ale jinak ok.. já si raději připlatil a dal jsem tam brembo max + trw desky a super..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.