Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
o prazdninach minuleho roku jsem dostal od slovenske plicie pokutu 2000 tehdejsich Sk, za vjezd do zakazu. Jak uz to tak byva, zapomnel jsem. Ted jsem pokutu nasel.
1. Chci se zeptat jestli mam cekat exekuci, nebo se mne pokusi kontaktovat a poslou mi kolik eur na jake konto mam poslat.
2. Je mozne, ze se na me vykaslou a pokud me na Slovensku znovu nechyti, mam pokoj? Popripade, kdyby me pristi rok chytili za cokoliv, co by mi hrozilo. Slysel jsem o nejakych pokutach, kdyz clovek nema zaplacenou pokutu v nejaky state a oni ho prichyti znovu. V Nemecku bych to urcite nezkousel.
3. Pokud ji mam zaplatit, tak nevim jak. Tedy nevim kolik. 2000 Sk je ted uz stara neexistujici mena. To jim tam mam poslat cca neco eur nebo jak?
Lamu si s tim hlavu, protoze nechci aby kvuli dvoum tisicum mi neprisla rovnou exekucka za 30tisic. Dneska to jde rychle a exekutori neomezenou moc.
Ma s tim nekdo osobni zkusenost, nebo se v teto problematice pravne vyzna. Moc dekuju.
Být Vámi, tak bych pokutu uhradila . Zřejmě ji budete posílat z Vašeho bankovního konta, tak se podívejte jaký kurz byl minulý rok česká koruna versus slovenská koruna . Nyní od ledna jsou na Slovesnku přísnější zákony a pokud tam jezdíte často a měl by jste jakoukoliv policejní kontrolu a neměl jste u sebe požadovanou částku, tak by Vám mohli odebrat řidičský průkaz! Čekat na exekutora se opravdu nevyplácí , tak bych raději být na Vašem místě poslala Vámi vypočtenou částku na účet, který tam máte uvedený na složence. Pokud by se tato částka lišila o desetikoruny, tak to pravděpodobně nikdo řešit nebude . Pečlivě si ale uschovejte doklad o zaplacení, pokud nebudete sumu posílat bankou .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.