Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojizdny hever kam umistit?

Od: hurja* odpovědí: 4 změna:

Zdravim. Mam takovy problem jsem docela mlad a nevim si rady... Kam umistit pojizdby hever ktery ma takovou ruži...někde k napravě ale kde? Mam wolsfagen tranzit...děkuji moc :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Když je nejhůř, stačí parketa nebo schodnice a opřít o profilovanou podlahu v místě výztuh, unese to taky.

erikch*
hodnocení

0x

drtivá většina aut(včetně Transportéra) má zespoda vylisovaná místa určená k přiložení heveru,tak,aby byla na první pohled patrná-takže po "ohnutí se" budou hned vidět...

hurja*
hodnocení

Jahoj,jjj jsou tam ale original hever je do prahu...bohuřžel nemam odvahu jsou už dost prorezle... ja myslel že přimo na napravu pže tam jsou takove kulate vykrojky...ale ta hlava heveru tam nepasuje...tak to zkusim dat na pevnou čast jak pišeš...a na to desku či gumu...ať to neni kov na kov...uvidime...čeka mě to o vikendu. Diky

asd*
hodnocení

0x

Obecně osobáky - pokud zvedám za práh, tak mezi hever a práh dávám asi 20cm dlouhý žlábek z trubky řízlé na půl s gumou (navlíklá koloduše). Shnilý jde podložit i prknem.. Pokud lezu pod auto, tak si tam strčim špalek nebo cihly tak aby mě auto při povolení heveru nezarazilo do země...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma hever na auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]