Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení rozvodu POLO 1.4í

Od: polo odpovědí: 12 změna:

Ahoj potřebuji nastavit rozvody na POLO 1.4i 1999,chci jestli se nastavuje i vodní pumpa,jsem zapoměl ale myslím že jo a další otázečka nastavím kliku na značku i vačku tak vačka mi nesení na značce,cca pul zubu,když zkusím řemen o zub zpět tak mi zase o pul zubu nesedí na druhé straně ,bude to ok nebo ne děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Vodní pumpa se nenastavuje tam není snad ani žádná ryska ani aretace . Řemenice na klice i na vačce musí být po napnutí řemenu proti ryskám, jinak je problém.

Někdy to jen při nasazení řemenu vychází na ten 1/2 zub, ale jak jsem psal po napnutí to musí "lícovat"

doplněno 18.04.13 00:10:

Jestli to nemáš nějaký Starline, tak to nemáš dole na klice přesně na rysce. Tam je menší kolo a stačí malinko "ujet" a pak to nahoře tekhle vychází na 1/2 zub.

polo
hodnocení

díky,mě to právě vychází,ale jak napnu ,mám to o půl zubu pryč a mám nové rozvody,vše komplet nové.jinak jsem zkoušel nasadit řemen a vačku dal o pul zubu zpět,ale když napnu stejně to skočí mimo,už nevím co s tím

polo
hodnocení

minulé rozvody jsem dělal a pohoda a ted tohle,ještě zkusím parkrát protočit vačku a uvidím

evinsen*

sundat víko ventilů,srazit řemenici vačky,vačku nastavit s kikou na nulu i s řemenem,napnout řemen utáhnout kolo vačky.

polo
hodnocení

ok zkusím,ted jsem byl zkusit protočit bez řemene,je možné aby tam byla vule tak 2cm když otáčím klíčem? to se mi nějak nezdá

pepiiiiik
hodnocení

podle mě je vule normální web.telecom.cz/...

polo
hodnocení

dole jsem uplně přesně:( no ráno zkusím vše znovu

polo
hodnocení

dole jsem uplně přesně

polo
hodnocení

dole jsem uplně vpořádku

polo
hodnocení

mála omluva za ty 3 podobne odpovědí blbnul mi net!

evinsen*
hodnocení

0x

hodil by se kod motoru,jinak je ta otázka na prd

polo
hodnocení

jeje jsem zapoměl AKK tip 1.4i 44kw

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]