Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuji nastavit rozvody na POLO 1.4i 1999,chci jestli se nastavuje i vodní pumpa,jsem zapoměl ale myslím že jo a další otázečka nastavím kliku na značku i vačku tak vačka mi nesení na značce,cca pul zubu,když zkusím řemen o zub zpět tak mi zase o pul zubu nesedí na druhé straně ,bude to ok nebo ne děkuji
Vodní pumpa se nenastavuje tam není snad ani žádná ryska ani aretace . Řemenice na klice i na vačce musí být po napnutí řemenu proti ryskám, jinak je problém.
Někdy to jen při nasazení řemenu vychází na ten 1/2 zub, ale jak jsem psal po napnutí to musí "lícovat"
doplněno 18.04.13 00:10:Jestli to nemáš nějaký Starline, tak to nemáš dole na klice přesně na rysce. Tam je menší kolo a stačí malinko "ujet" a pak to nahoře tekhle vychází na 1/2 zub.
díky,mě to právě vychází,ale jak napnu ,mám to o půl zubu pryč a mám nové rozvody,vše komplet nové.jinak jsem zkoušel nasadit řemen a vačku dal o pul zubu zpět,ale když napnu stejně to skočí mimo,už nevím co s tím
sundat víko ventilů,srazit řemenici vačky,vačku nastavit s kikou na nulu i s řemenem,napnout řemen utáhnout kolo vačky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.